Responsive image
 • Yoga Ferier og Retreats

  Vil du på en aktiv og afslappende ferie, så tag på Yogaferie. Eller på et Yoga Retreat.
  I 2020 tilbyder vi  3.-10. maj Yoga Ferie i Toscana, Italien eller i slut august Kloster Retreat på Mallorca.

  Yogaen instrueres af:
  Søren Rasmussen, der til daglig er leder af Yoga Skolen, og som igennem 34 år har undervist i sin dybdegående og selverkendende yoga med over 25.000 undervisningstimer bag sig. Søren er især inspireret af Godfrey Devereux (Dynamic Yoga) samt A.G. Mohan (Svastha Yoga) fra Indien.
  Iben Nielsen, uddannet fra Dansk Yoga og leder af Yoga i Valby, er en glimrende og elsket lærer på alle ferier og retreats. Iben har i 10 år undervist i Hatha Yoga og Restorativ Yoga.   

 • Yoga Retreat Mallorca

  Kloster retreat på Mallorca 
  Kloster retreatet finder sted på Sant Salvador klostret, det smukkest beliggende sted, med en helt vidunderlig udsigt ud over hele Mallorca samt havet. Her træner vi i 7-9 timer hver dag, intenst og samtidigt arrangeret så selv en let trænet kan være med. Mindfulness, Meditation, YogaINmotion, Restorativ Yoga, Hatha Yoga, Qi Gong, Åndedrætstræning og Pranayama. Og Yoga Filosofi samt samtaler om livet. Gåture op og ned ad bjerget og en tur til stranden. Du får her hele pakken i løbet af en uge...

  Lille gruppe: maksimum 12 personer

  Tidspunkt: Yoga Retreat slutningen af august 2020 

  Kursus: 3900 kr.
  Bolig single for 6 dage:  318 euro (ca 2.400 kr.)
  Forplejning for 6 dage ½ pension:117 euro (890 kr.)
  Fly: fra 2000 kr.

 • Yogaferie i Toscana

  Tag forskud på foråret og flyv til det det grønne, saftige Italien i april. Nyd en uge med dyb, ærlig og helsebringende yoga morgen og aften, med ophold på 3 stjernet hotel i autentisk dejlig landsby, lige op til et stort naturreservat. Herfra kan du vandre, cykle, ride eller gå på trøffeljagt i den mest vidunderlige natur i bakkerne og bjergene. Maden er til Michelin stjerne, 4 retters supermenu og svulmende stor morgenbuffet. Den dansk/italienske familie vil du elske at møde, og de vil elske dig. Den romantiske storby Firenze ligger ca. 1,5 times kørsel væk, ligesom andre seværdigheder er et besøg værd, herunder San Bernadetto vandfaldet med vandrerute.

  Tidspunkt: 3. - 10. maj 2020

  Kursus: 2500 kr.
  Bolig: 3700 (dobbelt)eller 4200 (enkelt)
  Forplejning: inklusiv i prisen
  Fly: fra 1200 kr.