Responsive image

Om konceptet

Vores koncept og vores priser er baseret på at du tilmelder dig og betaler for en sæson af gangen. Undervisningen er opdelt i en efterårssæson, en forårssæson og en sommersæson.
Der er nu to sale, Store Sal og Lille Sal. Bemærk at for begge sale gælder nedenstående om étholdsordning og alle-holds-ordning, og man kan godt være tilmeldt hold i den ene sal og benytte sig af hold i den anden sal.
Ved tilmelding midt i sæsonen, kontakt kontakt@fof-nord.dk eller kontor@gigtskolen.dk (hvis det handler om GigtSkolens hold i Den lille Sal).

Du kan være tilmeldt vores Alle-holds-ordning eller vores Étholds-ordning. For begge ordninger gælder at du tilmelder dig ét fast hold, et stamhold, hvor du er sikret en fast plads.

Ved étholdsordningen tilmelder du dig og betaler for en plads på ét fast hold, dit stamhold. Skulle du blive forhindret i at komme på dit faste hold kan du komme på ét andet hold i løbet af ugen, men du kan kun deltage på ét hold om ugen. Hvis du vil deltage i et andet hold end dit stamhold gælder de samme retningslinjer som for vores pendlere, at du kan deltage såfremt der er plads. Se nedenstående.

Ved alle-holds-ordningen tilmelder du dig og betaler for en plads på ét fast hold, dit stamhold. Udover en fast plads på dit stamhold, har du gratis adgang til de øvrige hold, såfremt der er plads. Du behøver ikke hver uge at tilmelde dig de ekstra hold, du møder bare op. Indtil nu har der været pladser til alle og vi satser på at det fortsat går op. Hvis der forekommer fuldt bookede hold, tegnes de  røde på hold skemaet. Der kan dog være ledige pladser fra gang til gang, hvis ikke alle møder op. Man kan tage chancen, men kan ikke være sikker på en plads. Max bookede deltagerantal på alle hold er 24 deltagere.

Ved brug af andre hold end dit stamhold anbefaler vi at du altid du kommer i god tid, dvs. 5 min, før.

Vi vil rigtigt gerne kunne tilbyde dig, som pendler på alle-holds ordningen, at have mange hold at bruge i løbet af ugen. For at kunne oprette et nyt hold eller bevare et hold fra sæson til sæson er det nødvendigt at der er deltagere som melder sig fast til holdene. Hvis du har gået på eller pendlet på et af "de små" hold, eller er du ny deltager, og vil sikre dig, at disse hold bliver oprettet i denne eller næste sæson, så er det vigtigt at du tilmelder dig fast til holdet. Derved hjælper du med til at opretholde bredden og de mange muligheder gennem ugen. Der skal minimum 7 deltagere til at oprette et hold. Er der ikke nok faste deltagere til et hold kan holdet ikke oprettes.

For priser klik her