Responsive image

Om konceptet

Vores koncept og vores priser er baseret på at du tilmelder dig og betaler for en sæson af gangen. Undervisningen er opdelt i en Efterårssæson, en Vintersæson og en Forårssæson.
Al undervisning foregår i Store Sal. Det er meget enkelt. Alle deltagere har adgang til alle hold. Og som deltager, når først du har købt en sæson, så ankommer du bare, uden at du behøver for-tilmelde dig hver uge. Der er plads til dig og ialt 24 deltagere i hver klasse. Men vi vælger at lave et loft for antal tilmeldinger, således at der gennemsnitligt er maksimum 15 deltagere pr hold. Således har du på de allerfleste hold rum og plads til dig.

Ved denne alle-holds-ordning tilmelder du dig og betaler for en plads på ét fast hold, dit stamhold. Udover en fast plads på dit stamhold, har du gratis adgang til de øvrige hold. Du behøver ikke hver uge at tilmelde dig de ekstra hold, du møder bare op. Hvis der forekommer fuldt bookede hold, tegnes de røde på hold skemaet. 

Som udgangspunkt gør vi sådan her på Skolen. Vi opstiller et fast antal hold til alle deltagere i en given sæson. Vi vil rigtigt gerne kunne tilbyde alle at have mange hold at bruge i løbet af ugen. Hvis mange nok tilmelder sig en sæson, vil Skolen spørge de eksisterende deltagere, hvad de kunne tænke sig af nye tider, ifald vi opstiller endnu flere hold til næste sæson? Således bliver deltagere medbestemmende for nye holds placering og niveau og indhold. Og således vokser udbudet til alles glæde.
På den anden side, hvis der ikke er så mange deltagere til en sæson, så handler det om for eksisterende deltagere at bevare et hold fra sæson til sæson. Hvis du har gået på eller pendlet på et af "de små" hold, eller hvis du er ny deltager, og vil sikre dig, at disse hold bliver oprettet i denne eller næste sæson, så er det vigtigt at du tilmelder dig fast til holdet. Derved hjælper du med til at opretholde bredden og de mange muligheder gennem ugen. Der skal minimum 7 deltagere til at oprette et hold. Er der ikke nok faste betalere til et hold kan holdet ikke genoprettes i næste sæson.

For priser klik her