Responsive image

Yoga Stillinger og Programmer
af Søren Rasmussen

Bogen er den dybeste og mest altomfattende bog, der nogensinde er lavet på dansk. Den henvender sig først og fremmest til passionerede udøvere af denne livskunst. Bogen stiller krav til sin læser. Indholdet er en grundig og klar indføring i yogatræningens metode og teknik. Udover en forklarende tekst, fødes du med mere end 1000 yoga fotos, der kan give dig uendelige muligheder for at lege med dine egne sammensætninger derhjemme på din yogamåtte.
Du lærer Ullola - at sætte to eller flere stillinger sammen og bølge frem og tilbage imellem disse stillinger. Du lærer Vinyasa - hvorledes du sammenfletter en serie af stillinger og udfører disse serier i samspil med åndedrættet. Og for at sikre dig at du udfører din træning korrekt, lærer du 8 fundamentale principper, som vil perfektionere dine bevægelser og samtidigt eliminere forkerte anstrengelser. Bl.a. vil disse principper blive praktisk omsat til de fem Bandhas, arm og fod Spiraler samt den Bløde Kerne.
Du vil blive præsenteret for grupper af Asanas, f.eks. Balancer, Knælende, Siddende, Omvendt Stående, Rygliggende, Sideliggende osv. Du vil gen-nemgå 2 Måneøvelser og 6 Soløvelser, og blive guidet gennem 8 hele 3-ugers programmer med tilhørende etiske refleksioner og åndedrætsøvelser.

2012 Stort format - 280 sider - gennemillustreret

pris: 400 kroner


YOGA - og kunsten at leve livet

af Søren "Yoga" Rasmussen

"Yoga - og kunsten at leve livet" er en guide til dig der vil udnytte din tid til at leve fuldt og helt som storby-yogi. Bogen giver en klar indføring i yogaens verdensbillede og beskriver et væld af metoder, grundigt instrueret og lige til at praktisere. Disse metoder og teknikker instrueres sideløbende med en dyb fortolkning af dele af Patanjalis Yoga Sutras.

Kapitlerne Nada Yoga, Mantra Yoga, Karma Yoga, Bhakti Yoga og Jnana Yoga fører dig langt dybere end du sjældent kommer. Disse kapitler trækker dig ind dit dybeste potentiale og tilbyder intet mindre end frihed - her og nu!

Og det er det det hele handler om - kunsten at leve livet.

Søren "Yoga" Rasmussen trækker på 30 års erfaring  og studier der bl.a. har ført ham sammen med internationalt anerkendte mestre som Godfrey Devereux fra England og A. G. Mohan fra Indien.

Stort format - 256 sider - gennemillustreret

pris: 300 kroner

 

Måne Serien

Måne Serien med Søren "Yoga" Rasmussen

Denne DVD indeholder

Introduktion
Træning af Kapalbhati og Bandhas.
Ulolas, hvor du trænes i at bevæge kroppen fra stilling til stilling med integritet.
Vinyasa Krama serier, hvor du føres progressivt mod øget sværhedsgrad.
12 smidiggørende og styrkende Asanas, der trænes ind i dit rytmiske flow.
Dybdeafspænding.
Yoga betyder Enhed, og enhed er det som toner frem, når de indre modsætninger opløses i frivillighed og accept, selv når du er i bevægelse. YogaINmotion er Vinyasa yoga, der trækker dig ind i et meditativt flow, hvor samspillet mellem åndedræt og bevægelse raffineres. I Måne Serien inviteres du til en daglig rutine, der vil stilne dit sind, styrke, smidiggøre og vitalisere hele kroppen.

 Søren Rasmussen har undervist i mere end 30 år og er forfatter til bogen "Yoga og kunsten at leve livet"(2009). Han har afholdt adskillige workshops og kurser nationalt og internationalt, og bringer i denne DVD sine bedste erfaringer videre til dig. Søren har blandt andet studeret hos de kendte yogamestre Godfrey Devereux  og A.G.Mohan, og det er især fra Godfrey Devereux\'s Dynamic Yoga, at Søren henter sin inspiration.