Responsive image

Tilmelding og betaling for Holdundervisning

Du tilmelder dig holdundervisningen for én sæson eller en periode ved at klikke på dette link, som fører dig til FOF eller GigtSkolen:

Tilmelding via FOF

Tilmelding via Gigtskolen

Når du tilmelder dig en sæson, eller midtvejs i en sæson, har du herefter adgang til alle de hold du orker, henholdsvis FOF eller GigtSkolen. Hvis du tilmelder dig f.eks. midtvejs i sæsonen, får du refunderet den fulde pris, så det svarer til der fra hvor du starter. 


Tilmelding og betaling for andet end Holdundervisning
Ved andre kurser afholdt af Yoga Skolen bedes du om at skrive/sende dine oplysninger/data samt dit ønske for foredrag/kursus/workshop/ferie til vores e-mail: mail@yoga-skolen.dk
Herefter modtager du først et svar om at vi har modtaget din tilmelding, senere modtager du tilmeldingsinfo samt en faktura via e-mail.
Vent venligst med at betale til du har modtaget vores opfordring eller vores faktura, så du kan indbetale det korrekte beløb. Du bekræfter din tilmelding ved at indbetale det beløb som er angivet på fakturaen, til:

Danske Bank
reg.nr.: 3163
kontonr. 4688160987

Din plads er sikret når vi har modtaget din indbetaling. Vi modtager ikke kontanter. Har du ikke adgang til e-mail kan du ringe til os på tlf. 49 20 10 00.

Bank info:
Danske Bank, Stengade 57 B, 3000 Helsingør
reg.nr.: 3163
kontonr. 4688160987
IBAN: DK3430004688160987
BIC (SWIFT-adresse): DABADKKK

I feltet "tekst" er det muligt at skrive en meddelelse. Når du trykker send kommer dine oplysninger til os.