Responsive image

Tilmelding og betaling for Holdundervisning

Du tilmelder dig holdundervisningen for én sæson eller en periode ved at klikke på dette link, som fører dig til FOF eller GigtSkolen:

Tilmelding via FOF

Tilmelding via Gigtskolen

Husk at vælge om du vil deltage på ét hold om ugen (enkelt) eller alle hold i ugen (pendler). Efter din tilmelding og betaling vil du få en bekræftelse fra FOF eller GigtSkolen. Herefter kan du deltage på hold på Yoga Skolen. Hvis du tilmelder dig midt i en sæson til FOF, bedes du via FOFs hjemmeside at betale for hele sæsonen via netbank. Men du vil efter få dage få refunderet et beløb der svarer til de uger, du ikke har været på Yoga Skolen. 


Tilmelding og betaling for andet end Holdundervisning
Ved andre kurser afholdt af Yoga Skolen bedes du om at skrive/sende dine oplysninger/data samt dit ønske for kursus/workshop/ferie til vores e-mail: mail@yoga-skolen.dk
Herefter modtager du først et svar om at vi har modtaget din tilmelding, herefter modtager du tilmeldingsinfo samt en faktura via e-mail.
Vent venligst med at betale til du har modtaget faktura, så du kan indbetale det korrekte beløb. Du bekræfter din tilmelding ved at indbetale det beløb som er angivet på fakturaen, til:

Danske Bank
reg.nr.: 3163
kontonr. 4688160987

Din plads er sikret når vi har modtaget din indbetaling. Vi modtager ikke kontanter. Har du ikke adgang til e-mail kan du ringe til os på tlf. 49 20 10 00.

Bank info:
Danske Bank, Stengade 57 B, 3000 Helsingør
reg.nr.: 3163
kontonr. 4688160987
IBAN: DK3430004688160987
BIC (SWIFT-adresse): DABADKKK

I feltet "tekst" er det muligt at skrive en meddelelse. Når du trykker send kommer dine oplysninger